Besplatna dostava za narudžbe preko 150KM
Search
Close this search box.

Povrat i zamjena

EVERY PIECE COMES IN OUR PREMIUM CUSTOM DRAWER BOXES

Uslovi povrata i zamjene


Ako niste u potpunosti zadovoljni svojom narudžbom, rado ćemo vam ponuditi zamjenu za nešta drugo. Ovo isključuje naušnice, jer ne možemo prihvatiti povrat iz higijenskih razloga. Stoga vas molimo da pažljivo odaberete. Da biste započeli proces povrata, pošaljite nam informacije o Vašoj narudžbi i razlogu povratu na mail eldscc@hotmail.com Nakon što potvrdimo povrat, molimo da vratite kupljenu robu u roku od 2 dana (domaće narudžbe) i 10 (narudžbe iz inostranstva) od datuma ispunjenja.

Predmete je potrebno vratiti u nekorištenom stanju, u originalnom pakovanju. Povrati primljeni u nezadovoljavajućim uslovima ili izgubljeni u procesu slanja (postarajte se da dobijete broj za praćenje) neće biti prihvaćeni i odgovornost će snositi kupac. Troškove transporta prilikom zamjene snosi kupac. Ukoliko je razlog povrata naša greška, tada mi preuzimamo plaćanje poštarine. Nakon što vraćeni proizvodi stignu u našu poslovnicu, mi ćemo ih pregledati i odobriti vam zamjenu za novi artikal koji ste odabrali i priložili u mailu.

Da biste zamijenili svoje artikle, slijedite gornja uputstva za vraćanje, a zatim napravite potpuno novu narudžbu za artikl/e koje želite.

Pošaljite email na eldscc@hotmail.com kako biste započeli proces vraćanja ili zamjene ili ako imate bilo kakvih pitanja.

Zadnja šansa

Količine ograničene